Obvestilo


Tudi v teh težkih časih smo z vami.

V kolikor ste imeli kakršno koli poškodbo vašega jeklenega konjička, vam uredimo vso potrebno dokumentacijo in cenitev vašega avtomobila za vse zavarovalnice ter izvedemo kvalitetno popravilo v skladu s strogimi priporočili NIJZ za varovanje zdravja pred COVID-19.

Razumem

Storitve

Nudimo vam celostne storitve v primeru poškodb vozila. Znamo prisluhniti željam strank in jim svetovati. Prioriteta so nam visoka kakovost storitev, zanesljivost in izvedba popravil v dogovorjenem roku.

Avtokleparstvo

Nudimo manjša in večja karoserijska popravila osebnih in dostavnih vozil, menjavo in vgradnjo avtostekel, varjenje in popravilo plastičnih avtomobilskih delov, servis klimatskih naprav in restavriranje starodobnih vozil.

Popravilo poškodb toče

Nudimo popravilo poškodb toče brez lakiranja in barvanja.

Nadomestno vozilo

V času popravila vam nudimo tudi nadomestno vozilo.

Avtoličarstvo

Za ličarska opravila uporabljamo najnovejše materiale in tehnologijo. Uporabljamo avtomobilske lake na vodni osnovi svetovno priznanih znamk Glasurit in Mipa. Lakiranje izvajamo v komori.

Mešalnica barv

V lastni mešalnici zmešamo natančen odtenek barve vašega vozila.

Cenitve poškodovanih vozil

Smo pogodbeni servis za vse avtomobilske zavarovalnice, na vašo željo opravimo tudi cenitev vozila. Nudimo cenitve po QUICK CHECK metodi za zavarovalnici SAVA in ERGO.

Kontaktirajte nas še danes